marți, iulie 27, 2010

Rulouri din piept de pui cu cascaval






 Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente: 2 piepti de pui, 2 oua, aprox. 250 g cascaval, sare, piper, faina, pesmet, ulei. 
Mod de preparare: bucatile de piept se desprind de pe os.  Dintrun piept  rezulta 4 rulouri. Batem toate bucatile de carne cu ciocanul de carne, le saram, le piperam. Cascavalul se taie bastonase. Pe fiecare bucata de carne, asezam cateva bastonase de cascaval, rulam bucata de carne. Cand toate rulourile sunt pregatite astfel, se invelesc in folie de impachetat si se lasa la frigider cam 30 minute. Se desfac rulourile din folie, se dau prin faina, ou batut cu putina sare, apoi se tavalesc prin pesmet si se frig pe toate partile in ulei incins.
Se consuma calde sau reci. 

8 comments:

Alexandrina spunea...

Lenuta, foarte bune sunt!
Ce-mi place prezentarea cu ajutorul slide-ului!

P.S. Am mai votat "Mamaruta", de pe link-ul gasit pe mess.

maria elena spunea...

Multumesc Alexandrina pt aprecierea bucatelor, pt aprecierea saitului si multumesc pt sustinerea la concurs.

Boabe de Cafea spunea...

Votat!
Ce bine arata rulourile!

maria elena spunea...

Boabe de Cafea, multumesc frumos de vot si de vizita. Ma bucur ca ti-au placut rulourile.

Diana spunea...

mmm ..... ce rulouri delicioase Marielena !...foarte bune trebuie sa fie.

Anonim spunea...

f bune si usor de facut.

maria elena spunea...

Sunt bune Diana.

maria elena spunea...

Anonim, ma bucur ca iti plac rulourile mele si ti se par usor de gatit, multumesc de vizita, te mai astept si la alte retete.

Trimiteți un comentariu

multumesc pentru vizita