Zilele trecute am pregatit o reteta pt concursul Bloggospodina, mi-au ramas ingrediente si le-am transformat in ,,altfel de parjoale,,
Timp de preparare: 30 minute.
Ingrediente: vreo 300 g carne tocata, 1 lingurita boia dulce, sare, piper, 1 ou, 1 lingura patrunjel verde tocat fin, mazare, porumb(cate 1 lingura din fiecare).
Pt prajit: 1 ou mai mare, faina, pesmet, ulei.
Mod de preparare: intrun castron amestecam carnea tocata, usuroiul maruntit, patrunjelul, mazarea, porumbul, oul, boiaua, sare si piper dupa gust. Din compozitia obtinuta, modelam parjoale, eu le-am dat forma dreptunghiulara, le tavalim prin faina, ou batut, apoi prin pesmet, dupa care le prajim pe ambele parti in ulei incins.
Din ingrediente, pregatim compozitia de parjoale. |
Dam parjoalele prin faina. |
Tavalim parjoalele prin ou apoi prin pesmet..... |
...le prajim pe ambele parti. |
Sectiune |
8 comments:
arat tare apetisant! uite ca la porumb nu m-am gandit ! bravo!
Multumesc Pansy, ma chiar bucur ca le gasesti apetisante.
Mie mi se par ca arata delicios, de abia astept sa incerc si eu reteta, dar mai intai sa fac rost de porumb. Sper sa-mi iasa bune.
Mihaela@: daca-ti plac legumele sau iti place sa modifici mereu cate o reteta cu siguranta iti vor placea.
Wow - these are incredible! I love croquettes...
Thanks you Ann!
Ce bine arata imi lasa gura apa:D.
Electronice Online, au fost tare buuuuuuuune!
Trimiteți un comentariu
multumesc pentru vizita