Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza.
sâmbătă, septembrie 18, 2010
Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente:
rosii, cateva linguri de vinete coapte cu maioneza, patrunjel verde.
Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza.
Mod de
preparare: rosiile spalate se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingurita,
apoi cu un cornet umplem jumatatile de rosii cu vinete. Puteti folosi la fel de
bine o punga de plasic, in care puneti vinetele, taiati punga la varf si prin
presare umpleti jumatatile de rosii. Eu am avut de aceasta data rosii din
gradina, crescute de noi, cu o forma interesanta de para.
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza
dulcesarat
maria elena
at
18 septembrie
retete,culinar
Aperitive,
Preparate fara carne,
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza
Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comments:
Ce frumusele sunt.Nu am mancat niciodata vinete albe, ce gust au?
O zi frumoasa!
Medi, mie mi se par usor mai dulci decat cele obisnuite, au mai multa pulpa si samburii mai marunti. Dar asa le-am perceput eu, nu stiu alte pareri. Sa ai si tu o zi frumoasa!
La vinete am mai salivat odata. Acum o fac si la rosiile astea frumoase!
Si eu fac rosii umplute cu vinete, asa imi plac mai mult vinetele.
O saptamana linistita iti doresc!
Mari, nu vreau sa provoc suferinta,hihihih, daca erai mai aproape te invitam la o portie de fiecare data cand pregatesc. Pupici, la fel si tie.
Vinetele albe sunt o variata mai fina a vinetelor colorate! Gustul e mai dulce, mai subtil! Imi plac!!!!
Trimiteți un comentariu
multumesc pentru vizita