Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente: 3 cutii mici de danone natural (420 g), 2 oua, 300
g faina, 1 praf de sare, 500 ml apa minerala, 1 lingura ulei, ulei pt prajit,
cas sau cascaval pentru umplutura.
Mod de preparare: cernem faina intrun vas, facem o adancitura in
mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine,
subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare,
oamogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30
de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit, sau
cascaval razuit. Eu le-am umplut o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra
razuim cascaval, putem servi si cu chetchup iute langa un pahar de vin sau
bere.
10 comments:
o varianta care n-am incercat-o!
o gustare excelenta!
Tare gustoase trebuie sa fie clatitele tale.
Cat de bune trebuie sa fie.
O seara minunata!
Ce bine arata! Nu am incercat pana acum varianta asta de clatite, cu ketchup dar cred ca sunt tare bune.
Va doresc o seara frumoasa!
Geta, mie imi plac mai mult acestea decat cele cu umplutura dulce, trebuie sa incerci.
Alison, ai dreptate, Pansy sunt bune.
Multumesc Medi, noapte buna.
Cristina, daca va plac clatitele fara dulceata, poti incerca, multumesc de vizita, noapte buna.
Mie imi plac si cu ketchup, dar sicu o lingura de smantana deasupra.
Sunt delicioase!
Mari, da ce bine zici tu!
Trimiteți un comentariu
multumesc pentru vizita