Timp de preparare:
50 minute
Tot din ciclul: ,,nimic nu se pierde, ci totul se transforma,, este si aceasta prajitura. Pt ca mi-au ramas albusuri, nu am renuntat la ele cu una cu doua ci m-am gandit sa le utilizez si am preparat aceasta prajiura.
Tot din ciclul: ,,nimic nu se pierde, ci totul se transforma,, este si aceasta prajitura. Pt ca mi-au ramas albusuri, nu am renuntat la ele cu una cu doua ci m-am gandit sa le utilizez si am preparat aceasta prajiura.
Ingrediente:4 albusuri, 5 linguri de zahar, 5 linguri faina, o jumatate de lamaie(coaja si zeama), cateva nuci(12-13 samburi), 2 cuburi de rahat, 1 cub ciocolata menaj. Nucile, rahatul si ciocolata, le-am taiat bucatele.
Pt ornat am folosit un alt cub de ciocolata menaj si 1 lingura de apa. Am folosit o tava cu dimensiuni: 29x23 cm, o ultima achizitie in materie de ustensile, din gama ,,Casa Linga,, de fapt un set alcatuit din 2 tavi concepute in asa fel incat una daca e nevoie, devine capacul celeilalte, achizitie de care sunt tare incantata.
Sfat: daca doriti o prajitura mai pufoasa, puneti la preparaea blatului 1/2 pliculet praf de copt.
7 comments:
Nota 10 pentru aceasta prajitura!
Evelina@: multumesc de aprecieri, de vizita, te mai poftesc daca iti place blogul.
tare buna e prajitura asta!
Arata delicios ! O sa incerc si eu !
Timea@: da, e simpla si buna, multumesc de aprecieri si vizita.
Gheata carbonica@: multumesc frumos pt aprecieri.
Foarte interesant saitul vostru, mi-a placut gheata carbonica, da un plus de farmec celor ce o includ in petrecerile lor, langa atatea bunatati!!!!!!!!!
O prajitura simplu de facut si ff buna.
Trimiteți un comentariu
multumesc pentru vizita