Cu cateva ingrediente din frigider am incropit un platou colorat si 
gustos. Am avut la indemana rosii mai mari, rosii mici, branza telemea, 
masline, ardei gras rosu, snitele, vinete cu maioneza, fasii de ardei 
gras, oua fierte, rulada din cascaval, branza din tub, scobitori pt 
prins palariile ciupercilor din oua.
Snitele sunt din carne de porc, mai precis din muschi.
Ciupercile sunt doar oua fierte tari, carora le-am prins cu cate o 
scobitoare palarioare din jumatati de rosii mai mici, decorate cu branza
 din tub. Rosiilor mai mari le-am taiat un capac insa nu chiar de 
jur-imprejur. Am scos cu grija miezul si le-am umplut cu 
salata de boeuf,
 apoi am asezat in deschizatura cateva masline. Pe jumatati de rosii mai
 mici am prins tot cu ajutorul scobitorilor cate o bucatica de branza 
telemea, o maslina neagra, am spritat un mot de branza din tub (caruia 
i-am intepat un orificiu cu o scobitoare), iar pe mot am pus o 
frunzulita de patrunjel. Pe bucati de ardei gras umplute cu 
vinete cu maioneza,
 am spritat branza din tub, am asezat cate o maslina in jurul careia am 
pus fasii de ardei gras galben si cate o rondea de ceapa rosie mica. Pe 
platou am avut cateva felii de
 rulada din cascaval.