Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente: dulceata de caise. Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.
Mod de preparare: dulceata de caise se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta omogena, se pune in poche si folosim la ornarea deserturilor. Daca nu dispuneti de poche, puteti folosi tot asa de bine o punga de plastic pe care o gauriti usor la varf.
10 comments:
Faina idee!...am s-o folosesc!
Iti doresc un weekend placut!xxx
Multumesc de vizita, la fel si tie.
Mariela, ai avut o idee excelenta!
Frumos blog!
Minunat.
Un sfarsit de saptamana frumos!
Ma bucur ca iti place, multumesc Mari.
Medi, la fel si tie, multumesc mult.
maria elena,premii te asteapta sa le ridici de la mine de pe blog
Mariela, pe blogul meu ai mai multe premii! Te invit sa le iei!
Ti-am urmat reteta si am facut si eu topingul de caise. Mi-a iesit supeer bun!
Si eu am facut si mi-a iesit bine.
Trimiteți un comentariu
multumesc pentru vizita