Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente: dulceata de caise. Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.
Mod de preparare: dulceata de caise se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta omogena, se pune in poche si folosim la ornarea deserturilor. Daca nu dispuneti de poche, puteti folosi tot asa de bine o punga de plastic pe care o gauriti usor la varf.
Faina idee!...am s-o folosesc!
RăspundețiȘtergereIti doresc un weekend placut!xxx
Multumesc de vizita, la fel si tie.
RăspundețiȘtergereMariela, ai avut o idee excelenta!
RăspundețiȘtergereFrumos blog!
Minunat.
RăspundețiȘtergereUn sfarsit de saptamana frumos!
Ma bucur ca iti place, multumesc Mari.
RăspundețiȘtergereMedi, la fel si tie, multumesc mult.
RăspundețiȘtergeremaria elena,premii te asteapta sa le ridici de la mine de pe blog
RăspundețiȘtergereMariela, pe blogul meu ai mai multe premii! Te invit sa le iei!
RăspundețiȘtergereTi-am urmat reteta si am facut si eu topingul de caise. Mi-a iesit supeer bun!
RăspundețiȘtergereSi eu am facut si mi-a iesit bine.
RăspundețiȘtergere