joi, octombrie 07, 2010

Toping de caise



Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente: dulceata de caise. Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.
Mod de preparare: dulceata de caise se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta omogena, se pune in poche si folosim la ornarea deserturilor. Daca nu dispuneti de poche, puteti folosi tot asa de bine o punga de plastic pe care o gauriti usor la varf.



10 comentarii:

  1. Faina idee!...am s-o folosesc!
    Iti doresc un weekend placut!xxx

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita, la fel si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mariela, ai avut o idee excelenta!
    Frumos blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat.
    Un sfarsit de saptamana frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca iti place, multumesc Mari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Medi, la fel si tie, multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. maria elena,premii te asteapta sa le ridici de la mine de pe blog

    RăspundețiȘtergere
  8. Mariela, pe blogul meu ai mai multe premii! Te invit sa le iei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ti-am urmat reteta si am facut si eu topingul de caise. Mi-a iesit supeer bun!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am facut si mi-a iesit bine.

    RăspundețiȘtergere

multumesc pentru vizita