Timp de preparare: 2 ore (complexitate medie)
Ingrediente: Costita de porc afumata, varza, ulei, ceapa, boia, piper macinat, cimbru uscat, marar uscat, cartofi, sare, marar proaspat, ardei iute, 1 ardei gras.
Mod de preparare: Incepem cu costita: se spala se cresteaza pe langa os, se aseaza intro tava pt cuptor, se piperaza, se adauga boia, vegeta, apa, ulei, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor cam 1 ora si jumatate, sa intre usor furculita in ea. Cand este gata, scoateti folia si mai lasati asa vreo 10 minute sa faca o crusta.
Cartofii: 6 cartofi se curata, se spala, se taie in 8, se aseaza intro tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, se stropesc cu ulei, se sareaza, adaugam un ardei gras taiat in 3, se dau la cuptor cam 50-60 minute. De vreo 2 ori, ii intoarceti usor, sa se rumeneasca.
Stropim cartofii cu ulei, ii saram, ii dam la cuptor pt 50-60 minute. |
Cartofii sunt gata. |
Varza condimentata, e gata imediat. |
Pofta buna! |
5 comments:
Mmm, arata foarte bine! Am sa fac si eu costita la cuptor cu niste cartofi aurii. :)
ce reteta delicioasa! arata foarte apetisant, de te apuca foamea...yammmyy
Cristina, a foast foarte buna mancarea.
Diana, chiar a fost delicioasa, multumesc de vizita.
ce bun trebuie sa fi fost...mi-e pofta rau de niste varza...
Trimiteți un comentariu
multumesc pentru vizita