Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente: 2 cutii hering in ulei, 1 pachet margarina/unt (1/2 pachet unt si 1/2 pachet margarina-untul da pastei un gust mai bun), 2 ceape albe/ rosii (aceste ingrediente raman la alegerea dumneavoastra, la ce aveti prin camara), 2 catei usturoi, zeama de la 1/2 de lamaie (de aceasta data eu nu am avut nici bucatica de lamaie prin casa), condimente pt peste.
Mod de preparare: punem toate ingredientele intrun vas pt blender si le blenduim pana obtinem o pasta omogena. Pasta de peste este foarte buna la dejun sau cina, ori alaturi de alte aperitive la diferite ocazii. Am ornat tartinele dupa cum vedeti. Desi pare neobisnuita, este foarte potrivita combinatia cu bucatele de minole (puteti pune chiar felii mai mari), acestea fiind dulci-acrisoare se potrivesc tare bine la gust cu pasta de peste.
Pregatim ingredientele. |
Adaugam peste ceapa si usturoi pestele si condimentele, apoi blenduim. |
Gata pasta de peste! |
3 comments:
De obicei o cumparam din magazin dar creca am sa o incerc si eu.
Televizoare LCD@: poti incerca fara retineri, se prepara cat ai zice ,,peste,, nu poti gresi, ai sa vezi.
cat de usor se poate face o pasta de peste...nu stiam ca e atat de simplu
Trimiteți un comentariu
multumesc pentru vizita