Ingrediente: 1 pulpa de miel, condimente pt miel(mix cumparat), 6 catei usturoi(3 la impanat, 3 la sfarsitul prepararii), ulei de palmier, patrunjel verde.
Mod de preparare: azi am scapat ieftin, am pregatit o friptura de miel. Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o, am intepat-o din loc in loc cu cutitul si am impanat-o cu usturoi. Dupa ,,toaletare,, am asezat-o in tava, am ,,pudrat-o,, cu condimente pt friptura de miel, am uns-o cu putin ulei de palmier, am mai adaugat si 1 cana de apa si am dat-o la cuptorul preincalzit, unde am lasat-o cam 1 ora si 30 minute, timp in care am tot umezit-o cu zeama din tava si am intors-o si pe partea cealalta. Inainte de servire, am adaugat 3 catei de usturoi taiati marunt si cateva frunze de patrunjel tocate marunt. A iesit asa cum se vede, am servit-o cu cartofi natur si salata de castraveti proaspeti.
12 comments:
Maria,ce grozava friptura!
Ce bine arata, ce frumos este rumenita.....asi veni si eu la tine la masa.
O seara buna!
Mariana, Medi ma bucur daca va place. Multumesc mult!
Elena,tare bine mai arata fripura ta.
Si mie imi place! Vin si eu?
Cum nu, Silvia, Mari veniti, va poftesc cu drag, imi plac musafirii.
Excelent arata !!!!O sa o testez si eu.
Multumesc Sylvia pt aprecieri, dar e o reteta foarte, foarte simpla!
Mereu pregatiti bunatati!!!
Va astept pe blogul meu, am un premiu acolo care asteapta:)
O zi cat mai placuta!
Multumesc Danutza pt aprecieri, dar in special pt premiu, voi veni negresit!
stii de "campania din blog in blog" , am ridicat-o la nivelul de campania :) esenta: gospodinele blogosferei isi fac una alteia cadouri. toata povestea cum unde cand o gasesti pe blogul meu la "d'ale boscodinelor- sfoara-n tara". daca iti face placere , te asteptam cu cea mai mare placere :) o zi superba si scuze pentru bruiajul sonor :)
Multumesc de invitatie, te voi vizita sa ma documentez, la fel si tie, numai bine!
Trimiteți un comentariu
multumesc pentru vizita