vineri, martie 19, 2010

Interviu gustos 2010

La inceputul lunii am avut fericita ocazie sa fiu invitata rubricii: Interviuri Gustos, de pe saitul Gustos.ro Mai jos puteti citi interviul:
Gatitul m-a preocupat inca de copila, cand ma minunam cum putea mama sa gateasca atatea retete In aceasta saptamana o avem invitata la rubrica Interviurile Gustos.ro pe doamna Maria Elena Burdulea, Chef de Cuisine in comunitatea noastra si autoare de articole pe Gustos.ro. Intotdeauna ne-au fascinat modul in care stie sa realizeze retete atat de variate, sa ni le prezinte in asa maniera incat sa dorim sa le testam neaparat si atitudinea plina de optimism si de voie buna. Asa cum ne-a obisnuit pana acum, interviul cu doamna Burdulea este un interviu inedit, plin de caldura si vitalitate. Ii multumim inca o data doamnei Burdulea si va invitam pe toti sa ne bucuram impreuna de acest interviu.  
Vreau sa salut pe toti cititorii newsletterului Gustos.ro si sa multumesc echipei pentru invitatia facuta. Ma numesc Burdulea Maria Elena, gustoasele de pe forum imi spun: Elena, Lenuta, Maria-Elena, Mariela si mai nou au imprumutat din limbajul nepotelului meu "Radu de Burdulea" care de abia a implinit 1 an si 9 luni, apelativul Nuta. Mezinul Radu, are o surioara, Cristiana, care a implinit 6 anisori.  
Continuarea o gasiti AICI 

4 comentarii:

maria mihalache spunea...

Pup,Lenutica!
Felicitari pentru interviu!

maria elena spunea...

Medi, multumesc mult, pupici si tie.

vdaiana spunea...

Felicitari!
Esti o minunata sursa de inspiratie pentru mine! Multumesc!
Pe blogul meu te asteapta un mic premiu de Florii. http://testdaiana1.blogspot.com/2010/03/premii-de-florii.html

maria elena spunea...

vdaiana, esti draguta iti multumesc mult pt cuvintele frumoase si pt premiu, o sa vin sa il iau la mine.

Trimiteți un comentariu

multumesc pentru vizita