In perioada 9-19 iulie 2012 am participat la Clatidiada bloggerilor culinari si am primit cadou o tigaie de calitate, marca Fissler. Multumesc mult sponsorilor. Urmeaza zilele urmatoare sa testam tigaia cu....ati ghicit: clatite.
sâmbătă, iulie 21, 2012
In perioada 9-19 iulie 2012 am participat la Clatidiada bloggerilor culinari si am primit cadou o tigaie de calitate, marca Fissler. Multumesc mult sponsorilor. Urmeaza zilele urmatoare sa testam tigaia cu....ati ghicit: clatite.
A sosit tigaia Fissler urmeaza si clatitele
dulcesarat
maria elena
at
21 iulie
retete,culinar
A sosit tigaia Fissler urmeaza si clatitele,
Premii 2012
In perioada 9-19 iulie 2012 am participat la Clatidiada bloggerilor culinari si am primit cadou o tigaie de calitate, marca Fissler. Multumesc mult sponsorilor. Urmeaza zilele urmatoare sa testam tigaia cu....ati ghicit: clatite.
joi, iulie 19, 2012
Premiul meu la Festivalul Blogurilor Gustoase editia 2012 - un frumos Toaster Braun
dulcesarat
maria elena
at
19 iulie
retete,culinar
Premii 2012,
Premiul meu la Festivalul Blogurilor Gustoase editia 2012-un frumos Toaster Braun
Cu foarte mare intarziere, vreau sa arat prietenilor premiul pe care l-am primit in urma participarii la Festivalul Blogurilor Gustoase editia 2012 la categoria Aperitive: un Toaster Braun minunat. Aceasta postare a fost programata automat la timpul ei, insa s-a ratacit, nu-mi dau seama din ce motive. Vreau inca o data sa multumesc site-ului Gustos.ro, sponsorilor din partea carora vine premiul si dragilor mei prieteni care m-au sustinut votandu-ma.
luni, iulie 16, 2012
Eu sunt fascinata de gustul mentei, menta cu frunza creata imi place mai mult. In ultima vreme experimentez tot felul de retete in care pot adauga menta. Vreau sa va fac cunoascuta reteta mea de chiftelute cu menta.
Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente: 200 g carne tocata de porc, 1 ou, 1 felie de paine fara coaja, 1 lingura faina alba de grau, 3-4 catei de usturoi, 3 crengute de patrunjel verde, sare, piper macinat, 1 lingurita boia dulce, 8-10 frunze de menta, ulei pt prajit chiftelutele.
Mod de preparare: inmuiati felia de paine in apa rece, o scurgeti, o puneti untr-un vas, adaugati carnea tocata, piper, sare dupa gust, boiaua, usturoiul razuit pe razatoarea cu gauri mici sau zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul si menta taiate marunt, oul si faina. Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena, din care formati chiftelute de marimea dorita, pe care le frigeti in ulei pe ambele parti, la foc potrivit, sa nu se arda. Sunt foarte gustoase cu un sos de iaurt si menta racoritor.
Chiftelute din carne de porc cu menta
dulcesarat
maria elena
at
16 iulie
retete,culinar
Aperitive,
Chiftelute din carne de porc cu menta,
Preparate cu carne
Eu sunt fascinata de gustul mentei, menta cu frunza creata imi place mai mult. In ultima vreme experimentez tot felul de retete in care pot adauga menta. Vreau sa va fac cunoascuta reteta mea de chiftelute cu menta.
Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente: 200 g carne tocata de porc, 1 ou, 1 felie de paine fara coaja, 1 lingura faina alba de grau, 3-4 catei de usturoi, 3 crengute de patrunjel verde, sare, piper macinat, 1 lingurita boia dulce, 8-10 frunze de menta, ulei pt prajit chiftelutele.
Mod de preparare: inmuiati felia de paine in apa rece, o scurgeti, o puneti untr-un vas, adaugati carnea tocata, piper, sare dupa gust, boiaua, usturoiul razuit pe razatoarea cu gauri mici sau zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul si menta taiate marunt, oul si faina. Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena, din care formati chiftelute de marimea dorita, pe care le frigeti in ulei pe ambele parti, la foc potrivit, sa nu se arda. Sunt foarte gustoase cu un sos de iaurt si menta racoritor.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)