Timp de preparare: 2 ore
Ingrediente: 300 g fasole boabe alba, 3-4 morcovi, 1 telina mica, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 legatura patrunjel verde, 1 lingura tarhon, 1 crenguta leustean, 3 catei de usturoi, 250 ml bulion, otet, sare, 2 linguri de faina alba, 100 ml ulei.
Mod de preparare: fasolea curatata de impuritati se spala, se pune la fiert intrun litru de apa. Cand fierbe, aruncam prima apa galbena, o spalam cu apa rece si o punem iar la fiert in 3 litri de apa rece. Dupa aprox 1 ora, adaugam ceapa taiata marunt, marcovii, telina si ardeiul curatate, spalate si taiate cubulete, sau cum doriti. Cand zarzavatul este fiert, separat intro tigaie, puneti uleiul la incins, apoi adaugati faina, pregatiti un rantas auriu, la foc mic, apoi stingeti cu bulion, amestecati bine sa nu se formeze cocoloase si adaugati in oala cu ciorba, potriviti de sare, adaugati otet dupa gust, lasati sa clocoteasca 1-2 minute. Stingeti focul, adaugati usturoiul zbrobit cu presa de usturoi, apoi presarati patrunjel, leustean si tarhon, taiate marunt.
Dragi prieteni, sunt bucuroasa si multumesc tuturor care m-au
sprijinit cu votul lor in competitia roblogfest editia 2011, pt ca am
fost admisa in etapa a doua de votare, clasandu-ma printre cele 10
bloguri din finala.
Urmeaza a doua perioda de votare, intre 18 martie -23 martie 2011.
Rog vizitatorii blogului meu sa-mi acorde un vot daca sunt convinsi ca
merit sustinerea lor. Ca sa votezi, intri Aici ai nevoie de cont, se face repede, daca ai cont te loghezi, apoi poti vota blogul meu ,,dulcesarat,,.
Se poate vota si din butonul situat pe coloana din mijloc, unde scrie ,,Votezi roblogfest 2011,,
Va multumesc tuturor celor care sunteti decisi sa ma sustineti!