Bun si de loc complicat. Cativa cartofi curatati, ulei mult si carne de porc piperata, sarata.
Am folosit o tigaie grill pe care am pus o la incins pe aragaz.
Bucatile de carne se bat cu ciocanul de carne, se sareaza, se piperaza si se pun in tigaia grill la fript, la foc mic spre mediu.
Cartofii curatati si spalati se taie betigase pt cartofi pai, se pun la prajit intr o tigaie in care ati pus ulei mai mult la incins. Cartofii se frig la foc mare, se intorc sa se rumeneasca uniform. Intre timp supravegheati carnea din tigaie, care se rumeneste pe ambele parti. Din cativa catei de usturoi pisati cu presa de usturoi si putina sare se face un mujdei, la care puteti adauga putin ulei si putin iaurt. Se obtine o crema de mujdei.
Cartofii si gratarele se servesc cu mujdei de usturoi, salate dupa preferinta, sau muratura tot dupa preferinta.