Am gasit in piata agro-alimentara, ardei iute sub forma de floare, numai bun de pus pt iarna. Sunt frumosi si destul de iuti.
Timp de preparare: 10 miute.
Ingrediente: ardei iute, apa, sare pt conserve, zahar.
Mod de preparare: spalati ardeii, asezati-i in borcane de 800 g bine spalate. La borcanele de 800 g adaugati 2 lingurite de sare, 2 lingurite de zahar, iar lichidul care se toarna in borcan sa cuprinda parti egale de apa si otet (ex la 150 ml apa adaugati 150 ml otet). Se capacesc borcanele si se depoziteaza in camara. Pt. borcanele de 370 g folositi 1 lingurita de sare si 1 lingurita de zahar.
Nu am mai văzut până ardei în forma aceasta.
RăspundețiȘtergereDaniel: eu zic ca seamana cu o floare, altii zic ca mai bine se apropie de un clopotel. E bine ca sunt piscatori.
RăspundețiȘtergereCe frumosi sunt.Nu am vazut niciodata.
RăspundețiȘtergereSunt tare simpatici! Am pus si eu acum vreo doi ani ardei din astia, ne-au placut foarte mult.
RăspundețiȘtergereDaca doresti, te invit sa participi la provocarea lunii noiembrie "Dulce Romanie" (detalii la mine pe blog). Eu te astept cu drag!
O seara buna!
@DiaMar-bucataria galbena: multumesc, sunt frumosi.
RăspundețiȘtergere@Alexandrina: multumesc de invitatie, ma gandesc. Felicitari pt blog, imi place mult cum arata.
RăspundețiȘtergereSunt cunoscuti sub numele de ardei trandafir.
RăspundețiȘtergereCip@: vad ca apar si sub denumire de ardei clopotei, mie mi-a sugerat tot o floare cand i-am vazut. Multumesc de completari si de vizita.
RăspundețiȘtergereFt frumos,am si eu acasa dar nu stiam sal prepar
RăspundețiȘtergereSi eu vreau de unde pot cumpara?
RăspundețiȘtergereDragă anonim, la noi se găsește la piață agroalimentara.
RăspundețiȘtergere