miercuri, 3 februarie 2010

Mazare scazuta


Timp de preparare:
20 minute
Ingrediente:
2 cutii mazare bonduelle, 1 ceapa mica, 2 linguri faina, 1 cescuta ulei(100 ml), bulion(200 ml), sare, piper, putin lapte(50 ml), patrunjel verde.
Mod de preparare:
intro craticioara, punem uleiul la incins, calim usor ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici. Adaugam faina, rumenim usor, apoi, punem in craticioara continutul celor 2 cutii de mazare, amestecam continuu la foc mic. Cand incepe sa se ingroase turnam bulionul,  lasam sa fiarba la foc domol amestecand mereu sa nu se arda, potrivim de sare si piper. Subtiem sosul cu lapte daca este nevoie si mai fierbem 1-2 minte. Dupa ce stingem focul presaram verdeata tocata marunt.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Anunţuri text

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "