Prajitura ou ochi
Maioneză de post
Ciorba de spanac cu fasole boabe
Consistenta si usor de preparat este aceasta Ciorba de spanac cu fasole boabe
Pentru preparare aveti nevoie de:
1/2 kg (o jumatate kilogram) spanac
o ceapa alba
o mana de foi de ceapa verde
3 linguri ulei
3 lingurite boia dulce afumata( puteti pune si obisnuita sau daca va place boia iute)
1 conserva de fasole alba
4 sau 5 catei de usturoi
3 ml lapte de soia
sare
otet
o lingurita piper macinat
Mod de preparare: intro oala puneti la fiert 3 litri apa. Pana fierbe apa intro tigaie incingeti uleiul adaugati ceapa alba si cozile de ceapa tocate marunt, caliti le, adaugati boiaua, amestecati si turnati in oala de ciorba. Spalati spanacul taiati l sau rupeti l si adaugati l in apa care fierbe. Cand spanacul este fiert, adaugati conserva de fasole, lasati ciorba sa dea in cateva clocote. Potriviti gustul de sare, inacriti cu otet dupa gust, adaugati piperul macinat, dupa ce da in clocot puteti stinge focul. La final adaugati cateii de usturoi zdrobiti si laptele de soia, amestecati bine in ciorba si e gata de servit! Mie imi place cu ardei iute murat .