9 mar. 2010

Rulouri pentru vin sau bere

Timp de preparare: 50 minute
 Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj Linco.
 Pt umplutura: 400 g salam afumat, 1 ou, sare, piper, 2 lingurite oregano, 1 lingurita enibahar, mac.
 Mod de preparare: Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuieste pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte. Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se intinde pe masa sau planseta, se aseaza umplutura, se ruleaza si se taie. Se fac cateva suluri din aceasta cantitate de aluat, si fiecare sul se taie in 4, se ung bucatile obtinute cu apa, se presara sare si mac. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, 30-35 minute la foc potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte gustoase si merg langa vin sau bere.

2 comentarii:

Mari spunea...

De 3 zile tot incerc sa pun un comentariu!
Imi plac rulourile tale! imi place si blogul!
Pacat ca-mi face calculatorul probleme!
Pierd si o multime de timp si nici nu iese nimic!
Nici nu ne prea potrivim la intrat pe net, sau mess ca sa mai vorbim!
Te pup dulce!
Sper sa mearga!

maria elena spunea...

Multumesc pt comentariu, te pup!