miercuri, august 24, 2016

Varza proaspata pentru sarmale


Intro vreme circula pe internet o metoda prin care rapid si fara prea mare efort gospodinele pot pregati varza proaspata pt sarmale. Metoda e cu adevarat eficienta, testata personal.
Cum procedam: alegeti o capatana de varza pt sarmale cu foi subtiri. Indepartati frunzele ofilite daca exista. In jurul cotorului cu un cutit ascutit taiati un cerc, puneti varza in cuptorul cu microunde cam 12 minute la 900 W. Dupa trecerea timpului scoateti varza din cuptor, tineti o sub jet de apa rece, apoi incepeti sa desfaceti frunzele. Asta e tot!
marți, iulie 05, 2016

Cate ceva despre mine (2016)

Prietenii mei de pe site ul gustos.ro au vrut sa stie mai multe despre mine. Cine doreste sa afle ce m au intrebat si ce le am raspuns, aflati de aici, daca dati click pe:
Interviu


joi, aprilie 21, 2016

Piept de rata cu legume si cous-cous




Nimic dificil pt acest pranz. In tigaia dry coocker am pus la preparat pieptul de rata taiat in doua de a lungul, sarat si piperat. Separat am fiert zarzavatul in apa cu sare: 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 cartof, taiate dupa pofta inimii. Scurgeti apa de pe zarzavat, adaugati putin unt, cous-cous fiert conform indicatiilor de pe amabalaj (desigur scurs de apa), presarati patrunjel verde tocat si serviti cu pieptul de rata.