7 iun. 2010

Trandafirul rosu







Timp de preparare:
5 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 rosie, frunze verzi de patrunjel, leustean sau telina(ce aveti la indemana)

Mod de preparare: Rosia spalata, se curata circular de coaja, incercand sa nu rupem coaja. Rulam coaja rosiei dand forma unui trandafir pe care il folosim la decoratul salatelor sau altor preparate. Rularea se poate face pe orice parte a cojii(cea lucioasa sau cealalta). Din verdeata punem frunze. Asa arata trandafirul rosu.

8 comentarii:

Nadji spunea...

Très jolie rose.
Je note ton façonnage.
A bientôt.

maria elena spunea...

Merci, merci, merci, Nadji, au revoir.

Mari spunea...

Cata rabdare ai si tu!
Felicitari pentru lectia de gospodarie!

maria elena spunea...

Multumesc Mari, ma bucur ca iti place.

Mari spunea...

N-am plecat de acasa fara sa votez!
Pup!

maria elena spunea...

Multumesc mult pt sustinere, dar slabe sanse, altii au deja peste1200 de voturi si apar peste noapte, zau ca nu glumesc, peste noapte.

maria mihalache spunea...

Foarte frumos.
O zi buna!

maria elena spunea...

Multumesc, la fel.