7 oct. 2010

Toping de caise



Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente: dulceata de caise. Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.
Mod de preparare: dulceata de caise se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta omogena, se pune in poche si folosim la ornarea deserturilor. Daca nu dispuneti de poche, puteti folosi tot asa de bine o punga de plastic pe care o gauriti usor la varf.



10 comentarii:

Carmen spunea...

Faina idee!...am s-o folosesc!
Iti doresc un weekend placut!xxx

maria elena spunea...

Multumesc de vizita, la fel si tie.

Mari spunea...

Mariela, ai avut o idee excelenta!
Frumos blog!

maria mihalache spunea...

Minunat.
Un sfarsit de saptamana frumos!

maria elena spunea...

Ma bucur ca iti place, multumesc Mari.

maria elena spunea...

Medi, la fel si tie, multumesc mult.

pansy spunea...

maria elena,premii te asteapta sa le ridici de la mine de pe blog

Mari spunea...

Mariela, pe blogul meu ai mai multe premii! Te invit sa le iei!

Eva spunea...

Ti-am urmat reteta si am facut si eu topingul de caise. Mi-a iesit supeer bun!

Ada spunea...

Si eu am facut si mi-a iesit bine.