20 noiembrie, 2011

Romanii sunt desteptiRomanii sunt destepti: Maria Craciun, este o mandrete de fetita galateanca, ce abia implineste 11 ani in aceasta luna de decembrie. Aceasta fetita talentata, a obtinut o sumedenie de premii nationale si internationale in muzica.
Maria-Cristina Craciun, eleva la Liceul de Arta din Galati, a concurat la San Remo alaturi de alti 22 de copii, obtinand Premiu III. Artista din Romania a oferit un mini-recital, la sfarsitul acestuia fiind aplaudata minute in sir de toti spectatorii prezenti. Felicitari Maria, Romania se mandreste cu tine si cu multi alti copii frumosi si talentati ca tine. Ca Maria sunt o multime de copilasi talentati.
Maria Cristina Craciun a cantat alaturi de Razvan Sararu-solist al Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski Constanta o extraordinara piesa "Pentru ea" a marelui artist Ion Aldea Teodorovici
Dragi bloogeri, ce frumos ar fi daca fiecare dintre voi ar alege sa vorbeasca lumii intregi despre unul dintre romanii cu talent, sa aratam lumii ca romanii sunt destepti!
Priviti-o si ascultati-o pe Maria!
Asadar intrati pe:  http://www.romaniisuntdestepti.ro/ pt a schimba modul in care suntem perceputi pe Terra, sa indulcim imaginea Romaniei pe Net.


8 comentarii:

Mitinita spunea...

Felicitari ca ne faci cunoscuti si romani cu care sa ne mandrim,mai ales cand sunt copii. Multe talente avem,pacat ca nu sunt condintii la noi pentru ei. O seara placuta

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Am ramas fara grai la auzul acestei voci minunate.Pacat ca la noi nu are nimeni ochi si urechipenrtu asa valori.O seara buna.

maria elena spunea...

Mitinita draga, ce mult as vrea sa promovati cate un talent, ca har Domnului avem destule sa aratam tuturor ca suntem un popor destept.

maria elena spunea...

DiaMar-bucataria galbena@: sper sa nu se piarda acest fraged talent, ar fi pacat.

maria mihalache spunea...

Cat de frumos.

acai cleanse pret spunea...

@DiaMar-bucataria galbena , normal ca nu au ochi pentru un asa talent, in ziua de azi tre sa te etalezi pe jumatate goala ca sa fii observata! minunat canta fetita!

maria elena spunea...

Medi, ei o ador. De tenor nu mai vorbesc de voce!

maria elena spunea...

@Dia-Mar, imi umple sufletul de bucurie!

Trimiteți un comentariu

multumesc pentru vizita