marți, septembrie 28, 2010

Clatite cu cas si cascaval

 
Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente: 3 cutii mici de danone natural (420 g), 2 oua, 300 g faina, 1 praf de sare, 500 ml apa minerala, 1 lingura ulei, ulei pt prajit, cas sau cascaval pentru umplutura.
Mod de preparare: cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, oamogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30 de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit, sau cascaval razuit. Eu le-am umplut o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra razuim cascaval, putem servi si cu chetchup iute langa un pahar de vin sau bere.



10 comentarii:

  1. o varianta care n-am incercat-o!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare gustoase trebuie sa fie clatitele tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de bune trebuie sa fie.
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata! Nu am incercat pana acum varianta asta de clatite, cu ketchup dar cred ca sunt tare bune.
    Va doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Geta, mie imi plac mai mult acestea decat cele cu umplutura dulce, trebuie sa incerci.
    Alison, ai dreptate, Pansy sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, daca va plac clatitele fara dulceata, poti incerca, multumesc de vizita, noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi plac si cu ketchup, dar sicu o lingura de smantana deasupra.
    Sunt delicioase!

    RăspundețiȘtergere

multumesc pentru vizita