Timp de
preparare: 50 minute
Ingrediente: 100
g unt, 3 oua, 200 zahar, 200 g iaurt natural danone, 300 g faina, 1 plic praf
de copt, 2 plicuri vanilie, 250 g caise curatate de samburi si taiate bucati.
Mod de praparare:
freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina
cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de
copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de aceste dimensiuni), asezi deasupra fructele trecute prin faina, dai tava cu compozitia la cuptor
pt 25-30 minute la foc mijlociu in
cuptorul preincalzit. Cand prajitura este coapta, o scoti din cuptor, o lasi la
racit, o asezi pe un platou, o pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.

Arata nemaipomenit de bine, doamna Maria Elena! Una din prajiturile mele preferate, categoric vedeta. Felicitari pentru aceasta reteta minunata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Tavi de aprecieri, de vizita.
RăspundețiȘtergereexcelenta,si mie imi place mult!
RăspundețiȘtergereMariela, i-ai facut Cristinucai ceva gulce si bun?
RăspundețiȘtergereFoarte frumos arata! Sa va fie de bine!
Alison, sunt bucuroasa ca m-ai vizitat!
RăspundețiȘtergereDa, am vrut sa o rasfat Mari, sa simta ca e la bunici.
Buna-buna prajiturica ! Daca nu sunt caise, se poate si cu piersici prafuite obligatoriu cu scortisoara.
RăspundețiȘtergereAm gasit in blog o eroare: imaginea de la site-ul Horia Varlan are linkul de forma http://www.horiavirlan.ro/index.php/parteneri,%20http://inbucatariecutata.blogspot.com/ . Trebuie sters din link ce este dupa virgula, ca linkul sa fie functional
Adi multumesc de vizita, de aprecieri, de sugestii si de atentionare, o sa incerc sa corectez linkul.
RăspundețiȘtergereO sa repet prajitura, aplicand modificari dupa sugestia ta, cred ca e o nebunie, mie imi place mult aroma de scortisoara, dar si mai mult combinatia dintre scortisoara si vanilie.
chiar asa Marielena ai mare dreptate...o vedeta a verii aceasta prajitura !
RăspundețiȘtergeretrop succulent ce gâteau aux abricots, moelleux et goûteux, parfait avec une tasse ce café
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Merci Fimere, c'est vraie.
RăspundețiȘtergereAdorei essa torta, Maria Elena! E o detalhe do coração no açúcar deixou um charme!
RăspundețiȘtergereBeijos!
:o)
Noemi, obrigado pela visita, estou feliz que voce gostou de torta, beijos!
RăspundețiȘtergeream lipsit ceva vreme si vad ca numai bunatati ai facut ! caisele,piersicile sunt printre fructele mele preferate!
RăspundețiȘtergereAtunci ai nimerit bine, la fel si mie imi plac.
RăspundețiȘtergereun premiu te asteapta...
RăspundețiȘtergereMarielena si eu am un premiu pt tine...te pup !
RăspundețiȘtergereMor dupa caise deci nu poate fi decat FOARTE DELICIOSA!!!!
RăspundețiȘtergereTeostan, multumesc, poate vreodata incerci reteta mea.
RăspundețiȘtergerela cat de apetisanta si pufoasa arata cred ca ar fi vedeta oricarei luni si anotimp, prea delicioasa :D
RăspundețiȘtergere