duminică, august 22, 2010

Paine prajita cu ou si branza de oaie



Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente: felii de paine mai veche de o zi, oua, o bucata de branza de oaie, sare, ulei.
Pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie. Eu am folosit 3 oua si in functie de acestea feliile de paine. 
Mod de preparare: ouale se sparg, se sareaza, se bat bine cu furculita. Feliile de paine se inmoaie in ouale batute, se prajesc in ulei incins pe o parte, se intorc pe cealalta parte si imediat se presara branza razuita pe razatoarea cu gauri mici. Se lasa feliile la prajit pana se inmoaie branza, se scot pe servetel absorbant, apoi se aseaza pe farfurie sau platou. Se orneaza cu felii prajite de salam, se servesc calde cu rosii.

6 comentarii:

  1. Mamaaaaaa da bune trebuie sa fie !
    Te-am votat ! Ai de la mine votul ne 16 !!!
    Si eu ma inscriu desi....cam tarziu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Lenutica, tu ai vazut perioada de desfasurare a concursului ???

    " PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

    Concursul se desfasoara in perioada 1 iulie 2010 – 31 iulie 2010, pe Decoblog.ro. "

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu Sidy, perioada acestui concurs este: 21-31 august, alta e problema, daca ai reusit sa ma votezi o data, nu se mai poate, dar nu inteleg cum se pot acumula pt alte retete peste 90 de voturi in asa perioada scurta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja arata mult mai bine painea prajita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Teo, oricum tot pan=ine prajita cu ou este insa cu imagine imbunatatita, hihihi....

    RăspundețiȘtergere

multumesc pentru vizita