05 iulie, 2010

Cadouri pt bucataria mea...un grill-gaz

Anul trecut am luat o decizie importanta pt mine: sa schimb ustensilele de prin bucatarie care m-au slujit pana acum cu destula fidelitate, aproape, sau chiar peste 30 de ani, sa promovez ceea ce mi s-a parut altfel decat ceea ce am folosit pana nu demult. Primul lucru foarte important a fost aragazul, care deja a facut un anisor. Am mai  renuntat la vechile tavi pe care le-am concediat definitiv si in locul lor, cu o oarecare parere de rau, am facut loc celorlalte. Dar asta nu s-a intamplat numai cu tavile ci si cu farfuriile, cu gratarul si....... om mai vedea ce mai urmeaza.  Acestea sunt noutatile din ultimul timp, o parte din ele cadouri ale copiilor pt bucataria mea, sau chiar lucruri cumparate de mine. Ceea ce ma bucura cel mai mult este forma de guguluf si farfuriile luminarc.

7 comentarii:

dian@ spunea...

MARIELENA sa te bucurii in continuare de multe cadouri de genul asta si sa faci numai bunatati cu ele.

maria elena spunea...

Diana, asa sa fie, multumesc!

Trinity spunea...

Foarte frumoase ustensile ai, sa le folosesti sanatoasa ;)
Eu tare mai duc dorul grilului ala de gaz... Aveam acasa in Romania si il foloseam foarte des insa acum locuiesc in Belgia si aici am masina de gatit electrica fara flacara la care nu merge grilul ala :(
Te pup.

Alexandrina spunea...

Lenuto, sa le folosesti sanatoasa! Ce n-as da sa iti vad si eu, la propriu vorbind, bucataria...

maria elena spunea...

Trinity, Alexandrina, multumesc, sper sa le folosesc cu spor.

Mari spunea...

Mariela si eu m-am bucurat cand am gasit forma de guguluf, pe care o caut de aproape un an. Acum am gasit-o si am si probat-o!
Spor la gatit!

maria elena spunea...

Si eu la fel Mari, dar nu am incercat-o inca.Sper sa-i vina randul.