22 iunie, 2010

Lepasa si premii de la Medi

 Am primit leapsa si premiul de la Medi, ii multumesc mult pt ele. 
Leapsa:
Ce inseamna blogul pt mine? E ceva minunat, ma bucur ca am descoperit aceasta pasiune care cere timp si rabdare.
Cat de dependenta esti de blog? Sunt!....zilnic intru sa postez sau sa citesc ce s-a mai intamplat pe blogurile prietene.  
Cum alegi subiectul,ce te inspira? Nu e greu, ceea ce gatesc si pun pe masa, ce vad prin reviste , ce mananc atunci cand sunt musafir si apreciez ca gust si aspect, sau, de ce nu, ma inspir din blogosfera culinara. Consider ca nu e crima, sa incerci o reteta care ti-a placut, pe care ai gasit-o pe un sait, te-a tentat, ai gatit-o fotografiat-o si aratat ce ti-a iesit. Eu sunt mandra cand cineva imi incearca retetele.
Ce-ti place si ce nu-ti place in lumea virtuala a blogurilor? Nu-mi place rautatea, iar din aceasta lume diversa, aleg doar ceea ce ma intereseaza si imi face bine, restul dau deoparte.  
Cum alegi blogul preferat? Nu am un blog preferat, toate imi plac intrun fel sau altul, toate au ceva de admirat, de la fiecare inveti cate ceva.
Ofer premiile si leapsa lui: Mari, Sidy, Diana, Flori, Lissa, Alexandrinei, Nico. Desigur toti care ma viziteaza si carora le plac leapsa si premiile, le pot lua acasa.

4 comentarii:

Pica Flori spunea...

Am luat premiile ai am sa le postez cu drag! Leapsa o s-o afisez cand o sa am timp de ea...Multumesc mult!Pupici!

maria elena spunea...

Cu tot dragul.

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc frumos Elena,te pup!

maria elena spunea...

Cu drag, Lissa.