10 dec. 2013

Ciorba taraneasca cu piept de vita la aparatul Philips Multicooker



Timp de preparare: 1 ora si 45 minute
Ingrediente: 500 grame piept de vita, 3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 1 catel usturoi, ardei gras, 200 g smantana, 1 galbenus de ou, 3 linguri pasta de rosii (preparata de mine din rosii de gradina), 1 legatura patrunjel verde, sare, piper, otet
Mod de preparare: pregatiti zarzavatul: curatat, spalat, taiat cubulete. Spalati carnea, portionati-o.
Turnati 3 litri de apa in oala interioara a aparatului, adaugati carnea de vita taiata bucatele.
Apasati butonul Menu de pe panoul de bord al aparatului si selectati programul Boil.
Setati timpul pentru 10 minute, inchideti capacul si apasati Start. Cand programul este finalizat selectati functia Stew si setati timpul la 40 minute, cu capacul inchis.
Cand programul este finalizat, adaugati legumele toate, pasta de rosii apoi selectati din nou functia Stew pentru inca 40 minute.
La final adaugati dupa gust, piperul, sarea, otetul, selectati pt 15 minute functia Stew.
Inainte cu 5 minute de finalizarea programului, intr-un bol amestecati galbenusul de ou cu smantana si un polonic de ciorba, apoi desertati in oala aparatului.
Cand programul este finalizat, Multicooker trece automat in modul Keep Warm.
La servire presarati patrunjel verde tocat marunt, ciorba merge bine cu ceapa rosie.





5 comentarii:

Aurica spunea...

arata destul de bine si delicioasa, mi-a facut pofta si cred ca numai stau mult si trec la actiune, sper sa iasa la fel de buna ca cea din prezentare ;)

Alexandrina spunea...

Sarbatori fericite! Un Craciun cu pace in suflet, cu ganduri pozitive si un an 2014 mai bun!

maria elena spunea...

Aurica, spor la gatit, sarbatori frumoase si imbelsugate!

maria elena spunea...

Alexandrina, prietena mea draga, iti multumesc mult pt urari, la fel sa-ti fie si tie si familiei tale!

Aurica spunea...

da, da, da..o ciorba facuta si aratoasa exact ca la mama acasa si foarte delicioasa si savuroasa :)