31 mar. 2011

Pasta de peste


Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente: 2 cutii hering in ulei, 1 pachet margarina/unt (1/2 pachet unt si 1/2 pachet margarina-untul da pastei un gust mai bun), 2 ceape albe/ rosii (aceste ingrediente raman la alegerea dumneavoastra, la ce aveti prin camara), 2 catei usturoi, zeama de la 1/2 de lamaie (de aceasta data eu nu am avut nici bucatica de lamaie prin casa), condimente pt peste.
Mod de preparare: punem toate ingredientele intrun vas pt blender si le blenduim pana obtinem o pasta omogena. Pasta de peste este foarte buna la dejun sau cina, ori alaturi de alte aperitive la diferite ocazii. Am ornat tartinele dupa cum vedeti. Desi pare neobisnuita, este foarte potrivita combinatia cu bucatele de minole (puteti pune chiar felii mai mari), acestea fiind dulci-acrisoare se potrivesc tare bine la gust cu pasta de peste.

Pregatim ingredientele.
Taiem ceapa si usturoiul bucatele si le punem in vasul pt blender.
Curatam pestele de sira spinarii si de ceea ce nu ne place pe acolo, desi e conserva.
Adaugam peste ceapa si usturoi pestele si condimentele, apoi blenduim.
Gata pasta de peste!
Se aranjeaza intrun castronas.
Pregatim tartine!

3 comentarii:

Televizoare LCD spunea...

De obicei o cumparam din magazin dar creca am sa o incerc si eu.

maria elena spunea...

Televizoare LCD@: poti incerca fara retineri, se prepara cat ai zice ,,peste,, nu poti gresi, ai sa vezi.

Cursuri inot spunea...

cat de usor se poate face o pasta de peste...nu stiam ca e atat de simplu