18 sept. 2010

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

 Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente: rosii, cateva linguri de vinete coapte cu maioneza, patrunjel verde.
Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza.
Mod de preparare: rosiile spalate se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingurita, apoi cu un cornet umplem jumatatile de rosii cu vinete. Puteti folosi la fel de bine o punga de plasic, in care puneti vinetele, taiati punga la varf si prin presare umpleti jumatatile de rosii. Eu am avut de aceasta data rosii din gradina, crescute de noi, cu o forma interesanta de para.


5 comentarii:

maria mihalache spunea...

Ce frumusele sunt.Nu am mancat niciodata vinete albe, ce gust au?
O zi frumoasa!

maria elena spunea...

Medi, mie mi se par usor mai dulci decat cele obisnuite, au mai multa pulpa si samburii mai marunti. Dar asa le-am perceput eu, nu stiu alte pareri. Sa ai si tu o zi frumoasa!

Mari spunea...

La vinete am mai salivat odata. Acum o fac si la rosiile astea frumoase!
Si eu fac rosii umplute cu vinete, asa imi plac mai mult vinetele.
O saptamana linistita iti doresc!

maria elena spunea...

Mari, nu vreau sa provoc suferinta,hihihih, daca erai mai aproape te invitam la o portie de fiecare data cand pregatesc. Pupici, la fel si tie.

make up artist spunea...

Vinetele albe sunt o variata mai fina a vinetelor colorate! Gustul e mai dulce, mai subtil! Imi plac!!!!