23 iun. 2010

Trandafirul galben

Langa diferite preparate:







Timp de preparare:
5 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 mar galben, frunze comestibile(loboda de care am folosit eu, menta, busuioc).

Mod de preparare: Se curata marul circular, incercand sa nu rupeti coaja. Rulam toata coaja cu grija dandu-i forma unui trandafiras. Daca se rup bucatele de coaja incercati sa le aranjati pe langa trandafirul deja asezat pe preparat. In jurul trandafirului obtinut, se pun frunzulite verzi de loboda, menta, busuioc. Daca ornati un preparat culinar cu carne puteti folosi loboda. Daca ornamentul este pt un desert, atunci folositi frunze de menta sau busuioc.

10 comentarii:

Amehlia Digital ! ® spunea...

Maria Elena!
The recipe is wonderful! =D
[ reteta este minunat ]
Google is my translator :)
Kisses,
Vinni - Brasil

pansy spunea...

foarte frumos ti-a iesit ! felicitari !

maria elena spunea...

Multumesc Amehlia!

maria elena spunea...

Multumesc Pansy, nu ai somn?

Mari spunea...

Mariela, ce rabdare a sa bibilesti!
Te pup! Am votat!

maria elena spunea...

Mari, multumesc, nu uita nici maine. Pupici.

Boabe de Cafea spunea...

Ce idee buna! Cred ca iese frumos si rosu.

maria elena spunea...

Boabe de cafea, aici gasesti si unul rosu, daca vrei sa-l vezi
http://dulcesarat.blogspot.com/2010/06/trandafirul-rosu.html

Boabe de Cafea spunea...

E foarte frumos si cel rosu!

maria elena spunea...

Sunt bucuroasa daca iti place, se realizeaza usor de tot.