25 iun. 2010

Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Timp de preparare:15-20 minute.
Ingrediente: 1 piept de pasare, 2 rosii, 1 ardei, 2 cepe verzi, 50 ml ulei, sare, piper, vegeta, un praf busuioc, un praf rozmarin, patrunjel verde, 100 ml bulion. Paste: 200 g conchiglie, sau orice fel de paste va plac.
Mod de preparare: Intro tigaie incingem uleiul, adaugam carnea taiata bucatele, o calim 4-5 minute la foc potrivit, amestecand mereu, adaugam condimentele, apoi ceapa taiata rondele, ardeiul fasii si rosiile taite marunt, lasam la fiert 10 minute, adaugam bulionul, potrivim de sare daca mai e nevoie si mai fierbem 5 minute, pana rezulta un sos. Intre timp, preparam pastele conform instructiunilor. Dupa fierbere scurgem pastele de apa. Servim alaturi de bucati de piept si sos, deasupra presaram patrunjel verde tocat. Cantitatile sunt pt 2 portii.

11 comentarii:

...Noêmia! spunea...

Maria Helena, multumesc pentru vizita!
Eu îţi următor.
Întotdeauna binevenite!
:o)

pansy spunea...

premii !!!!!!!!!!!!!!!!!

maria elena spunea...

Multumesc.

Mari spunea...

Inainte de a pleca la intalnire...am trecut un pic pe la tine, sa vad ce-ai mai mesterit si sa votez.
Bune pastele tale cu piept de pui!

Fimère spunea...

une assiette appétissante
j'ai voté pour toi
bon week-end

Alexandrina spunea...

Daca iti face placere sa le ridici, te asteapta niste premii pe blogul meu, aici: http://de-alebubulinei.blogspot.com/2010/05/premii.html

maria elena spunea...

Merci beaucoup Fimiere pour ton vot, un beau dimanche!

maria elena spunea...

Am sa trec sa le ridic, multumesc mult ca ma ai in atentie, pupici.

Boabe de Cafea spunea...

Trebuie sa incerc si eu reteta. Unde votez?

Boabe de Cafea spunea...

Gata, am votat cele 4 retete. Sa fie cu noroc!

maria elena spunea...

Multumesc mult boabe de cafea, daca doresti mai poti vota inca 3 zile.