10 iun. 2010

Mititei de pasare de 2 ori usori!


Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 caserola mititei de pasare Bravia(cam 0,600 g a cantarit caserola mea), 2 fire de carnaciori tot de pasare, ulei de palmier pt prajit.

Mod de preparare: Vi s-a intamplat sa fiti in criza de timp, dar totusi trebuia sa va faceti datoria de bucatareasa a casei? Daca membrii familiei nu sunt prea mofturosi, procedati asa ca mine. Am cumparat o caserola de mititei din carne de pasare, de 2 ori usori!
Sunt de 2 ori usori pt ca sunt din carne de pasare, odata mai usori pt stomac, apoi inca odata, se gatesc usor. Intro tigaie teflonata punem la incins uleiul de palmier(de cand am cumparat acest ulei, nu ma mai despart de el la prajeli, unde este f. indicat), lasam la incins, apoi mititetii trecuti prin mana umeda se pun la prajit. Se prajesc la foc potrivit pana se rumenesc peste tot. Eu nu am facut decat sa-i pun la fript, sa-i intorc, apoi sa-i decorez si sa-i supun sedintei foto. Se servesc cu mustar si ketchup picant, sau cu cartofi pai, mujdei si salata verde.

3 comentarii:

Mari spunea...

Mariela, ce-ai facut tu acolo e delicios!
Vin si eu la masa ta rapida si buna!(daca a mai ramas ceva)
Pup!

maria elena spunea...

Vino Mari, oricand esti binevenita.

Cursuri chitara spunea...

cat de delicios si foarte bun pentru copii